Παναγιώτης Γ. Ρουσόπουλος

Παναγιώτης Γ. Ρουσόπουλος, Ιδρυτής και Διευθύνων Εταίρος της εταιρείας συμβούλων Franchise THE FRANCHISE CO.(www.thefranchiseco.gr)

«Tο Σύγχρονο Φαρμακείο στην Καρδιά της Αλλαγής: Η κρίση ως ευκαιρία»

«Η σημερινή κρίση έχει χαρακτηριστικά μόνιμου και δομικού χαρακτήρα, επαναπροσδιορίζει συνολικά τη φαρμακευτική αγορά, δημιουργώντας ένα νέο δυναμικό, διαρκώς μεταβαλλόμενο ανταγωνιστικό τοπίο με διαφορετικούς ρόλους και προτεραιότητες.»

 • -Πώς θωρακίζω την επιχείρησή μου;
 • -Ποια αγορά στοχεύω;
 • -Ποιος είναι ο ρόλος του φαρμακείου μου;
 • -Ποιες δυνατότητες έχει σ’ αυτή την αγορά;

Ήταν μερικά από τα σημεία που τέθηκαν στην εκδήλωση που διοργανώθηκε στη 2η Ημερίδα Φαρμακοποιών, που πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το  Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011.

Ο κ. Παναγιώτης Ρουσόπουλος, Γενικός Διευθυντής της THE FRANCHISE CO. – εξειδικευμένης εταιρείας ανάπτυξης δικτύων franchise και retail- και σύμβουλος ανάπτυξης του Δικτύου Φαρμακοποιών- Advance Pharmacies A.E., συμμετείχε με ομιλία του στην ημερίδα και μαζί με τον κ.  Αθανάσιο Ασίκη, Φαρμακοποιό και Πρόεδρο του Δικτύου Φαρμακοποιών – ADVANCE A.E. Οι δύο ομιλητές παρουσίασαν αναλυτικά στο ακροατήριο της Ημερίδας τις διαστάσεις, τις επιπτώσεις και τις στρατηγικές αντιμετώπισης της κρίσης, καθώς και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει το σύγχρονο φαρμακείο στο νέο τοπίο της αγοράς.

Σε ένα έντονα ανταγωνιστικό περιβάλλον όπου η μόνη σταθερή συνιστώσα είναι η συνεχής αλλαγή, ο Επιχειρηματίας- Φαρμακοποιός καλείται να δώσει απαντήσεις σε κρίσιμα ερωτήματα. Τα κύρια σημεία της ομιλίας των κκ. Παναγιώτη Ρουσόπουλου και Αθανάσιου Ασίκη ήταν: Το νέο ανταγωνιστικό πεδίο, ο ρόλος του Φαρμακείου σε αυτό το τοπίο, οι επιπτώσεις του νέου πλαισίου στην αποδοτικότητα της επιχείρησης, ο τρόπος που επηρεάζουν οι αλλαγές συνολικά το λιανεμπόριο, η συμπεριφορά του καταναλωτή και οι αλλαγές που συντελούνται, οι δεξιότητες που πρέπει να αναπτύξει ο φαρμακοποιός ως επιχειρηματίας και επιστήμονας καθώς και οι διέξοδοι που έχει ώστε να υπερβεί και να αξιοποιήσει την κρίση προς όφελός του.

Η   2η Ημερίδα των Φαρμακοποιών με θέμα: «Φαρμακείο: Επιχειρηματικότητα και Επικοινωνία Υγείας» έλαβε χώρα στο «Θέατρον»- Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος στον Ταύρο.  Υπεύθυνος για τη διοργάνωση της Ημερίδας ήταν το περιοδικό «Pharmacy management και επικοινωνία». Στην Ημερίδα μίλησαν ιθύνοντες του χώρου των φαρμακείων, του μάρκετινγκ και της οικονομίας γενικότερα.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ

Related Posts with Thumbnails

To σχόλιό σας

Σημείωση: Τα σχόλια δημοσιεύονται μόνο μετά από έγκριση.

Αρχειο δημοσιευσεων

Φωτογραφιες του Franchise Blog

 • 5asec Μαρούσι
 • kem omilia 2010
 • money show 2009
 • ΚΕΜ 2010 Ομιλία κ Π Ρουσόπουλου
 • ομιλία Παναγιώτη Ρουσόπουλου για αποτελεσματική διαχείριση 2008
 • Παρουσίαση Ελληνικής Αγοράς στην έκθεση Franchise στο Παρίσι 2008
 • KRAFT
 • imerida TITANIA

Με μια ματιά

Εγγραφειτε στο Franchise Blog

Εγγραφείτε στο Franchise Blog ώστε να λαμβάνετε κάθε εβδομάδα τις τελευταίες δημοσιεύσεις.

Τελευταία Νέα του Franchise